البلوجر المصرية رهف تخرج عن صمتها وتوضح حقيقة خطفها طليق صديقتها- صورة

البلوجر المصرية رهف تخرج عن صمتها وتوضح حقيقة خطفها طليق صديقتها- صورة
رهف الشامي
  • رهف الشامي توضح حقيقة خطفها لطليق صديقتها
  • رهف الشامي: انا وهو بنحب بعض من 10 سنين

حرصت البلوجر رهف الشامي على الرد على صديقتها سلمى بعدما اتهمتها بالخيانة وخطف زوجها، عقب إعلان رهف خطوبتها على طليق سلمى.

رهف الشامي توضح حقيقة خطفها لطليق صديقتها

وكتبت رهف الشامي عبر خاصية الستوري على حسابها في "فيسبوك"، قائلا: الحقيقة أن أنا وهو كنا قرينا فاتحتنا واتخطبنا من 10 سنين لما ابويا الله يرحمه كان عايش، شافني وحبني و اتقدملي من 10 سنين بس الشيطان لما يتجسد في صورة إنسانه ويتفنن في التوقيع بين البشر".

اقرأ أيضاً البلوجر المصرية رهف الشامي تعقد قرانها على طليق صديقتها

وأضافت البلوجر المصرية رهف الشامي في منشورها: "عشان عينها منه وكانت جارته وأخت صاحبه (مش صاحبتي أنا نهائي ) وكان نفسها يبصلها و فضلت ورانا بكل الطرق عشان توقع بينا واحنا كنا صغيرين ومش فاهمين حاجة انا كنت 18 سنة وفعلا حصل وسبنا بعض وبابا رجعله الشبكة كمان، وبعدها سبحان الله اتخطبت له ." وتابعت: "بعدت عنه نهائي لمدة سنة ونصف أو سنتين، واتكلمنا أنا و هو لما اتعزمت على فرحه فقط، كان وقتها أول مرة في حياتي أشوف الاستاذة وهي جريت عليا أنا بحبك أوي ومتابعاكي دايما وكل اصحابي و قرايبي و بيحبوكي". وتابعت قائلة: "أنا روحت الفرح عشان أكسر جوايا أي مشاعر ناحيته تماما والصورة اللي هيلاحظ هيلاقيني معيطه فيها ..بحضر فرح حبيبي بكل قوة.. وفعلا من يوم الفرح لمدة 5 سنين انا معرفش عنه حاجة، وكانت الاستاذة كل فترة كل سنة مثلا تكلمني مصحلة عشان أعملها إعلانات على صفحتي".

أخبار ذات الصلة